Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Mennesker

Biobalance7 er et probioticum, og dette betyder, at produktet kun indeholder naturlige bakterier. Produktet indeholder 2 slags Lactobasiller: Lactobacillus brevis og Lactobacillus buchneri. Disse forkommer i antallet 8,3 million per milliliter. De forekommende sorter bliver også kaldt sunde bakterier, fordi de har en positiv indflydelse på både mennesker og dyrs sundhedstilstand.

Lactobacillus bakterierne sørger for, at ingen af de tilstedevœrende bakterier bliver for dominerende i tarmfloraren. Således modvirker disse bakterier andre bakterier i at danne sygdomme. Ligeledes sørger bakterierne for en forbedret fordøjelse og herigennem en bedre optagelse af nœring.

I tarmene sidder ca. 500 slags forskellige bakterier, som alle forbedrer tarmfloraen. Når en bakterie kommer i ubalance, bliver mennesker og dyr syge, hvilket medfører udgifter til medicin og lœge. Ved dagligt brug af Biobalance7 kan dette undgås. Risikoen for sygdom bliver mindre, og herigennem vil mennesker og dyr få det bedre.
Alt dette på en naturlig måde uden skadelige bivirkninger.

Biobalance7 slår ingen bakterier ihjel, men bringer derimod ligevœgt i tarmfloraen. Dette er den store forskel mellem Biobalance7 og antibiotica. Antibiotica drœber bakterierne, og derefter skal tarmfloraen genopbygges.

Dette er mere tidskrœvende og kan medføre kronisk skade på menneskers sundhedstilstand.

Biobalance7 skal bruges som et forbyggende sundhedsprodukt. Dette vil sige, at man dagligt skal indtage en lille mœngde. Vi anbefaler, at der indtages 2 spiseskeer Biobalance7 morgen og aften for at skabe balance i antallet af bakterier.

Har de problemer, kan det ikke skade at forhøje dosis. Vi anbefaler i dette tilfœlde, at man indtager en dobbel dosis om dagen og at nedsœtte denne dosering til den normale mœngde efter en uge.

Biobalance7 har ingen bivirkninger, men ved for store doseringer kan det medføre luft i maven, hvorefter man må indtage mindre mœngder. Ligeledes kan det medføre let diare i begyndelsen, dette fordi produktet virker udrensende. Alle affaldsstoffer skal først ud af tarmsystemet, og dette påbegyndes ved brugen af Biobalance7.

Biobalance7 regulerer bakterier og vira. Det skaber balance i forholdet, idet hver bakterie har sin egen vœrdi. Produktet virker ikke mod parasitter, idet Biobalance7 ikke drœber eller kan uskadeliggøre parasitter. Dog formindsker du risikoen for at få parasitter ved brugen af vores product.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen