Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Kän  dig bra i kroppen

BioBalance7 är en probiotikum och det betyder att innehållet är bara naturliga bakterier. I produkten finns två sorter Laktobaciller. De två sorter som kännetäckter produkten ar: Laktobacillus brevis och Laktobacillus buchneri.
De finns i ett antal av 8.3 miljon per ml. Denna två sorter kallas man sunda bakterier för att de har en god effect på hälsa av människa och djur.
De Laktobacillus bakterier gör att inga av de närvaranda bakterier blir för mycket i tarmfloran. Så regulerar denna bakterier de andra bakterier och gör även att de sjukgörande har mindre chans att göra dig sjuk. Bakterier förbättrar även matsmältingsförmåga samt en  bättre upptaggning av maten.


I tarmen finns hundratals sorter bakterier  som var för en har sin njutta i tarmfloran. När en av de kommer i obalans blir man sjuk och kommer kostnader till mediciner. För en stor del kan man förebygga detta genom daglig bruk av BioBalance7. Sjukdomar har en mindre chans och man presterar bättre. Allt på naturligt sätt och oskadligt för människor.


BioBalance7 dödar inga bakterier men bringar balansen tillbaka i tarmfloran. Det är storsta skillnaden med antibiotika. Antibiotika dödar bakterier och efteråt ska tarmflora återhämta sig.
Det tar mycket mer tid och kan orsaka bestående skada till hälsa av människan.

Tillämpning BioBalance7

Man kan använda BioBalance7 som en underhällsprodukt för din hälsa. Dagligen tar man en småmängd. Vi rekommenderar två matskedar på morgonen och kväller, så att bakteripopulationen  blir i balans.
Har du problem kan du höja dosen utan besvär. Vid problem rekommenderar vi att du tar först dubbel dos och minskar till normal dos efter en vecka.
BioBalance7 har inga biverkningar men vid för stort dos kan  BioBalance7 orsaka fis; då kan man minska intag. Även kan man få diarée vid första fas av användning. Orsaken är att produkten rengör dina tarm. Alla fel ämmen ska åka ut tarmkanalen och BioBalance7 börjar direkt med detta.

BioBalance7 reglerar dina bakterier och virus. Populationen kommer i balans, varje bakteri har sin njutta. Produkten fungerar inte mot parasiter eftersom BioBalance7 dödar eller oskadliggöra ej parasiter. Vid användning av vår produkt har du mycket mindre chans alt få parasiter.


Kunders erfarenhet

Vid bruk av BioBalance7 har stortka delen av våra kunder mindre smärta och känner sig mer frisk och pigg. Orsaken är att alla sunda bakterier finns med 8,3 miljon per milliliter.
Många personer med Crohns sjukdom har nåstan ingen besvär av diarré och inflammationer i tarmkanalen har minskad kraftig efter tre veckor. Livet blir mycket mer angenäm och man kan delta i livet utan besvär av sjudomen.
Personer met reuma märker att smärtan minskar kraftig och härmed är daglig liv lättare.


Personer med åkommor av luftvågarna märker att de har mindre besvär vid daglig användning av BioBalance7.
BioBalance7 har även ett positivt resultat vid migrän och andra smärtor eftersom produkten äterställer naturliga värden i kroppen.
Du märker också att resistansen ökar vid användning av BioBalance7, och du känner dig piggare.
BioBalance7 är ingen mirakelmedel ,  men mer en mirakulös produkt.
Du fär ett piggare och sundare liv.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen