Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

För vem är det användbar?

BioBalance7 är en probiotikum och det betyder att där finns bara naturliga bakterier i produkten. I produkten finns två sorter laktobaciller. De två sorter som kännetäcker produkten är: Laktobacillus brevis och buchneri. Där finns ett antal av 8,3 miljon per ml.
Denna två sorter kallas man sunda bakterier för att de har en god effect pä hälsa av människa och djur.

De Laktobacillus bakterier gör att inga av de närvarande bakterier blir för mycket i tarmfloran. Så regulerar denna bakterier den andra bakterier och gör även att de sjukgörande har mindre chans att göra dig sjuk. Bakterier förbättrar även matsmältings-förmåga samt en bättre upptaggning av maten.

I tarmen finns hundredtals sorter bakterier som var för en har sin njuta i tarmfloran. När en sort kommer i obalans blir mans juk och kommer kostnader till mediciner och läkare. Vid daglig bruk av BioBalance7 kan man förebygga detta. Sjukdomen får en mindre chans och människa och djur prestera bättre. Allt på naturligt sätt och utan skada till levande varelser.

BioBalance7 dödar inga bakterier men bringer balansen tillbacka i tarmflora. Det är den storska skillnaden med antibiotika. Antibiotika dödar bakterierna och tarmflora måste repa sig efteråt. Det tar mycket mer tid och kan orsaka bestående skada till hälsan av månniska och djur.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen